Mitä yrityksen tulee tietää verkkolaskutuksesta ennen 1.4.2020?

Mitä tulee tietää verkkolaskutuksesta ennen 1.4.2020?

Milloin laskut on pakko lähettää verkkolaskuina? Mitä tehdä, jos asiakas vaatii eurooppalaisen standardin mukaisia verkkolaskuja?

Webinaari pidetty 10.3.2020.

APIX Laskumappi

APIX Laskumappi kevyeen käyttöön

Haluatko lähettää tai vastaanottaa vain muutamia verkkolaskuja? Ota käyttöösi APIX Laskumappi. Kytke se myöhemmin omaan taloushallinnan ohjelmistoosi.

Koronaviruksen vaikutukset skannauspalveluun

Koronaviruksen vaikutuksia

Koronaviruksen takia Apixin skannauspalvelussa voi esiintyä viiveitä ja laatuongelmia. Tämä koskee myös palveluun sähköpostitse lähetettyjä laskuja. Koronavirus voi vaikuttaa myös tulostus- ja postituspalveluihin.

Asiakaspalaute auttaa eteenpäin

Marraskuussa 2019 tehtiin asiakaskysely, jossa selvitettiin Apixin asiakkaiden mielikuvaa Apixista sekä tyytyväisyyttä yritykseen ja palveluihin. Tutkimuksessa selvisi, että asiakkaat kokevat Apixin helppokäyttöiseksi ja toimivaksi. Myös asiantunteva asiakaspalvelu sai kiitosta.

Verkkolaskutus pohjoismaissa ja PEPPOL-laskut [webinaari]

Verkkolaskutus pohjoismaissa ja Virossa

Peter Törnroth, CEO, Apix Messaging AB kertoo webinaarissa verkkolaskutuksen etenemisestä ja erityispiirteistä muualla pohjoismaissa sekä Virossa.

Kumppaniwebinaari 03/2020

Webinaari kumppaneille

Webinaarissa käytiin läpi verkkolaskulain vaatimuksia verkkolaskumateriaalille sekä Apixin päivittyneitä palveluja. Webinaari on suunnattu ohjelmistokumppaneiden tekniselle henkilöstölle.

Verkkolaskulaki voimaan - Apix mukana luomassa uutta lakia.

Verkkolaskulaki voimaan – Apix mukana luomassa lakia

Uusi verkkolaskulaki pakottaa sähköiseen laskutukseen. Verkkolaskulaki määrittää myös verkkolaskun sisällön uudelleen ja aiheuttaa työtä alan toimijoille.

Categories: Apix-FI